Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

woensdag 7 december 2016

Kerstoptreden in centrum "de Merenhof"

vrijdag 16 december van 19:00 tot 20:00 uur, Ruwelspad 2, Abcoude


Kerst- en winterliederen met kerstdrankjes en lekkers! Dit jaar stelt De Merenhof haar huis graag open voor dorpsgenoten om samen met de bewoners te genieten van een gratis toegankelijk optreden door het enthousiaste Creatoonkoor. Hiermee wordt de jaarlijkse traditie, die voorheen in de bibliotheek plaatsvond, voorgezet op een andere locatie. Het programma bestaat uit mooie kerst- en winterliederen. Het publiek mag meezingen en meespelen met de uitgedeelde rinkelbellen en slaginstrumentjes.

Dit gezellige kerstoptreden voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 16 december a.s. om 19.00 uur in De Merenhof, Ruwelspad 2 te Abcoude (schuin tegenover de sportvelden). Aansluitend drinken we een drankje met elkaar. Het duurt ongeveer een uur alles bij elkaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Kom wel bijtijds want het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje dan kunt u bellen of mailen met 06-20937767, creatoonkoor@gmail.com.

Reinaerde De Merenhof ligt aan de rand van Abcoude schuin tegenover de sportvelden. Hier wonen jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en mensen die door een ongeluk of andere gebeurtenis hersenletsel hebben opgelopen.

Het Creatoonkoor o.l.v. Liesbeth Hengeveld is een groep enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving die al meer dan 30 jaar bij allerlei gelegenheden optreedt.

Geen opmerkingen: