Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

donderdag 22 maart 2018

de aanloop naar het Korenfestival BeKOORlijk Abcoude

In de aanloop naar het korenfestival BeKOORlijk Abcoude hebben we Viktoria Pankratova bereid gevonden om op een aantal middagen in april een korte ‘masterclass’ ZANG te geven aan iedereen die van zingen houdt en iets meer met de stem zou willen doen.
Zoals u wellicht al gehoord hebt is Viktoria een enthousiaste operazangeres die al enige jaren woonachtig is in Abcoude. Oorspronkelijk komt ze uit Rusland. Na het afronden van haar muzikale opleiding heeft ze jarenlang als zangeres gewerkt bij het Staats Theatergezelschap van de Muzikale Comedie in Sint Petersburg. Ze sleepte een aantal prijzen in de wacht bij concoursen en volgde een solozang opleiding aan het Rimsky Korsakov Conservatorium.
Een masterclass volgen bij een professionele zangeres is een geweldige ervaring en zal u helpen om nóg veel beter te gaan zingen, of u nu alleen of in een koor zingt.
Op enkele woensdagmiddagen zal Viktoria in Abcoude Proof (de oude Plusmarkt in de Hoogstraat) een demonstratieles geven voor slechts € 7,50 per persoon. Er kunnen 9 mensen per masterclass meedoen, dus meld u snel aan! Vol = vol!
De data + tijd:
woensdag 18 april van 14:00 - 15:00 uur
woensdag 25 april van 14:00 tot 15:00 uur

Op zaterdag 21 april om 14:00 uur zal Viktoria bovendien met een aantal leden van het Creatoonkoor een demonstratie geven van een uitgebreide warming up voor koor, en zal ze aanwijzingen geven tijdens het zingen van een driestemmig lied.

Plaats:
Abcoude Proof, Hoogstraat 12
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Viktoria info@viktoriapankratova.com
We vragen u de data noemen waarop u kan en uw naam. Viktoria zal u vervolgens indelen en u een e-mail sturen ter bevestiging. Vervolgens kunt u € 7,50 aan haar overmaken of ervoor kiezen om het contant te voldoen op de dag zelf.

Mocht u zelf niet willen deelnemen, maar wel willen toekijken en meeluisteren: dat kan en dat is gratis! Bovendien mag u iedereen meenemen! Dat geldt zeker ook voor zaterdag 21 april.

Wij hopen u allen te zien op een van de dagen!


Zie ook:
http://viktoriapankratova.com/nl/resume

Geen opmerkingen: