Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

woensdag 5 december 2018


Vrolijk Kerstoptreden Creatoonkoor
14 december in De Merenhof te Abcoude


Kerst- en winterliederen met kerstdrankjes en lekkers! Dit jaar stelt De Merenhof weer haar huis graag open voor dorpsgenoten om samen met de bewoners te genieten van een gratis optreden door het enthousiaste Creatoonkoor. De saxofonisten van Abcoude zullen afwisselend met het koor ook optreden. Het publiek mag weer meezingen en meespelen met de uitgedeelde rinkelbellen en slaginstrumentjes!

Dit gezellige kerstoptreden voor jong en oud vindt plaats op vrijdag 14 december a.s. om 19.00 uur in De Merenhof, Ruwelspad 2 te Abcoude. Aansluitend drinken we een drankje met elkaar. Het duurt ongeveer een uur alles bij elkaar. De toegang is gratis en iedereen is welkom. Kom wel bijtijds want het aantal plaatsen in de zaal is beperkt. Wilt u verzekerd zijn van een plaatsje dan kunt u bellen met 06-20937767 of mailen: creatoonkoor@gmail.com.

Reinaerde De Merenhof ligt aan de rand van Abcoude. Hier wonen jongeren en volwassenen met een lichamelijke beperking in combinatie met een ontwikkelingsachterstand en mensen die door een ongeluk of andere gebeurtenis hersenletsel hebben opgelopen.

Geen opmerkingen: