Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

maandag 24 februari 2020


Korenfestival ‘BeKOORlijk Abcoude’.


Op zaterdag 23 mei (2020) zal in de Dorpskerk in het centrum van Abcoude nu alweer voor de zevende keer een korenfestival plaatsvinden. In 2008 begonnen als een cadeau van het Creatoonkoor aan de dorpsgemeenschap van de gemeente Abcoude –Baambrugge, is het nu uitgegroeid tot een graag gezien en gehoord evenement waar vele koren op af komen en waar het publiek zelfs in nog grotere getale op af komt!

Alle zes vorige keren is het een groot succes geweest met steeds meer enthousiaste koren die graag in de mooie dorpskerk willen zingen voor een enthousiast publiek dat zichtbaar geniet van alle koorklanken. Klassiek, pop, smartlappen, musical, wereldmuziek: alles passeert de revue, maar ook de samenstelling van de koren is zeer divers, van jongerenkoor tot senioren, van vrouwen- tot gemengd- tot mannenkoor. En dat alles wordt aan elkaar gepraat door twee Abcoudenaren, die het geheel opvrolijken met kleine interviews en wetenswaardigheden.

De opening zal zijn om 10:00 uur. De kerk opent haar deuren om 9:45 uur. Om 17:45 uur klinken de laatste koorklanken.

Iedereen is van harte welkom. De toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage wordt natuurllijk zeer op prijs gesteld. In de kerk zijn drankjes te koop. Programmaboekjes liggen ter inzage, evenals de plattegrond van Abcoude met daarop de Atelierroute die in hetzelfde weekend plaatsvindt.
Meer informatie volgt op deze locatie.

Geen opmerkingen: