Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

maandag 8 november 2021

Cultuurparade Vinkeveen

Ons eerste optreden sinds bijna twee jaar: de cultuurparade in Vinkeveen!
Het coronavirus is weer bezig met een opmars, dus spreken we af om vooraf thuis een zelftest te doen. Bij Centrum De Boei nog even een scan van de QR-code en dan mogen we de arena betreden! Het is druk met 600 bezoekers, verspreid over de dag.
Na een kwartiertje wachten in een benauwde kleedkamer, gaan we inzingen. Net als we daarmee klaar zijn, staat er een cameraploeg voor onze neus. Na nog maar eens het Avondlied te hebben gezongen, volgt er een interview met Felicia, waarbij niet duidelijk wordt wie nu eigenlijk wie interviewt! In elk geval slaagt Felicia erin het Creatoonkoor goed op de kaart te zetten!
In een redelijk gevulde zaal zingt ons kleurrijk geklede gezelschap vervolgens de sterren van de hemel! Sadhu, onze nieuwe dirigent, is blij met ons! In een periode van krap twee maanden hebben we toch maar een aardig repertoire ingestudeerd: Only You, het Georgische Heya Moli, het Avondlied in twee talen, Ein Fisch im Wasser met solo van Elles en het mooie, maar moeilijke Because van de Beatles. Daaraan moeten we nog wat schaven.
Al met al kijken we met heel veel plezier terug op deze bijzondere happening!

Geen opmerkingen: