Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

donderdag 5 mei 2022


Gratis zangworkshop Zomaar Zingen
zaterdag 21 mei om 16.30 uur

Op zaterdag 21 mei om 16.30 uur wordt je door Leading Voices een gratis workshop aangeboden, aansluitend aan het korenfestival BeKOORlijk Abcoude. Leading Voices wil het plezier in samen zingen stimuleren. 

De workshop wordt gegeven door Sadhu Bolland, koordirigent van het Creatoonkoor en docent Lichtenberger Methode. De workshop vindt plaats in kerkelijk centrum 't Hoogt, Kerkplein 45 in Abcoude, naast de Dorpskerk.

In de workshop, die zo'n drie kwartier duurt, leer je hoe krachtig en vrij je stem uit zichzelf kan zijn. Je leert de klank volgen in plaats van controleren. Zo wordt zingen en spelen zuiver, het geluid voller en zing je moeiteloos.

Wil je meedoen aan deze gratis workshop? Je kunt je opgeven voor de workshop door een mailtje te sturen naar creatoonkoor@gmail.com of door in te tekenen op de lijst achterin de kerk op 21 mei.

Het aantal deelnemers is beperkt, dus vol is vol.

Graag tot ziens op 21 mei!

Geen opmerkingen: