Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

dinsdag 28 februari 2023

OPEN AVOND Creatoonkoor op 8 en 15 maart 2023

Op 8 en 15 maart 2023 ben je van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven. Het Creatoonkoor, onder de inspirerende leiding van dirigent Sadhu Bolland, bestaat uit ruim 30 enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving. We laten je iets horen uit ons vaste repertoire, maar ook zullen we samen met jullie een aantal canons doen en een twee- of driestemmig lied zingen. Je kunt ervaren hoe mooi dat klinkt en hoe gezellig het is! Kom dus eens kijken bij dit vrouwenkoor! Zingen is gezond en aan het eind van de avond ga je vrolijk weer naar huis.

De inloop is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur starten we in de bovenzaal van het Piet Mondriaangebouw, Broekzijdselaan 46, Abcoude. Om 21.45 uur sluiten we de avond af.                

Ons koor draagt graag bij aan sfeervolle en ludieke projecten en is initiatiefnemer van het korenfestival BeKOORlijk Abcoude. Bij speciale gelegenheden treden we op. In oktober 2022 had ons Creatoonkoor wel een heel bijzonder optreden tijdens het benefietconcert van Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude. We werden daarbij begeleid door vier leden van het Koninklijk Concertgebouworkest, een geweldige ervaring. Toen zongen we klassiek, maar ons repertoire is gevarieerd en ook pop en wereldmuziek staan op het programma.

Altijd mooi en fijn om samen te zingen, doe je mee?              

Je bent hartelijk welkom op 8 of 15 maart! Fijn als je vooraf belt of mailt, dat je wilt komen.

Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com

Zie ook: https://creatoonkoor.blogspot.com.

Geen opmerkingen: