Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

maandag 16 december 2013

Beide kerstoptredens groot succes

Het koor heeft met heel veel plezier in de bibliotheek gezongen. Onder de begeleidende klanken van blokfluit, viool en cello werden een aantal liederen gezongen, maar ook onder begeleiding van het publiek dat met ratels, trommel, bekken en veel bellen meespeelde bij De Sledetocht, een ieder jaar terugkerend lied. Verder klonk er een grote variëteit aan liederen, van heel oud tot heel nieuw. Na afloop kregen alle kinderen een glas limonade en de volwassenen een glas Glühwein aangeboden en kon men even gezellig napraten in de bibliotheek. Zo werd de kersttijd weer ingeluid!
Ook op straat tijdens de kerstmarkt hebben veel mensen genoten van onze zang tijdens de zeer geslaagde kerstmarkt. Er was veel publiek, men bleef steeds stilstaan om het koor te beluisteren, sommigen zongen zelfs mee! Op naar volgend jaar.
Onze eerste repetitie is op 8 januari 2014. Wilt u/wil je graag zingen: kom een keer luisteren!

Geen opmerkingen: