Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

zondag 16 maart 2014

Korenfestival "BeKOORlijk Abcoude" in aantocht!Het organiserend committee is al maanden bezig met de voorbereidingen voor het grootse korenfestival dat op zaterdag 24 mei a.s. zal plaatsvinden in de Dorpskerk midden in het dorp.
Ooit begonnen als cadeau van het jubilerende Creatoonkoor aan de gemeenschap van Abcoude en Baambrugge, is het uitgegroeid tot een groots evenement dat om de twee jaar tegelijk met de Open Atelierroute gehouden wordt.
Informatie kunt u o.a. vinden op Facebook (Bekoorlijk Abcoude), op deze website en binnenkort ook op Rosadigitaal.nl
Inmiddels wordt het festival niet meer door het Creatoonkoor georganiseerd, maar door koorleden van diverse koren in Abcoude. Allemaal enthousiaste zangers, die het belangrijk vinden dat ons dorp blijft bruisen van kunst en cultuur, zelfs als de tijd wat tegen zit! Hulp kunnen we altijd gebruiken, op welke manier dan ook, hieronder vindt u de werkgroepleden:
Liesbeth Boswijk (Creatoonkoor)
Ciska Dols (Blonde Lokken)
Liesbeth Hengeveld (Creatoonkoor)
Edwin Reuling (Ahoy en Cosmas en Damianus koor)
Louise van Schalkwijk (Creatoonkoor)


Geen opmerkingen: