Komende ACTIVITEITEN en OPTREDENS: ***r

*** Creatoonkoor oefent wekelijks op woensdagavond van 20.00 - 22.00 uur in het PMG Abcoude. Zin om mee te zingen? Je bent van harte welkom om eens een keer sfeer te komen proeven. Bel 0644054234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com ***
Advertenties op deze site gebruiken mogelijk cookies

donderdag 29 februari 2024

Open repetities Creatoonkoor 6 en 13 maart

Op 6 en 13 maart opent het Creatoonkoor zijn deuren. Je bent dan van harte welkom om te luisteren, mee te zingen en de sfeer te proeven tijdens onze repetitie. 

Het Creatoonkoor, onder inspirerende leiding van dirigent Sadhu Bolland, bestaat uit 34 enthousiast zingende vrouwen uit Abcoude en omgeving. We laten je iets horen uit ons vaste repertoire, maar ook zullen we samen met jullie een aantal twee- of driestemmige liederen zingen. Zo kun je ervaren hoe mooi dat klinkt en hoe gezellig het is! Het repertoire is gevarieerd. Van pop tot wereldmuziek. 

Het Creatoonkoor draagt graag een steentje bij aan sfeervolle en ludieke projecten en is initiatiefnemer van het korenfestival BeKOORlijk Abcoude. 

De inloop van de open repetities is vanaf 19.45 uur en om 20.00 uur starten we in de bovenzaal van het Piet Mondriaan-gebouw, Broekzijdselaan 46, Abcoude. Rond 21.45 uur sluiten we de avond af. 

Fijn als je vooraf belt of mailt dat je wilt komen. Bel 06–4405 4234 of mail naar creatoonkoor@gmail.com.

Geen opmerkingen: